У Львівській області стрийські правоохоронці взяли участь у акції "Скажи наркотикам "Ні"

У Львівській області стрийські правоохоронці взяли участь у акції "Скажи наркотикам "Ні"

26.03.14 14:51 0 675
Все більше нещасть пов’язано з наркоманією, все більше життів забирають наркотики. Щоб уберегти дітей від «чуми ХХI століття» у Стрийському районі пройшла акція «Скажи наркотикам і алкоголю «Ні»».

Дана акція проводилася серед дітей, юнацтва та молоді Народними домами і бібліотеками Стрийщини за сприяння відділу з питань культури, туризму, охорони культурної спадщини, цінностей, національностей та релігій, служби у справах дітей, сектору в справах молоді і спорту Стрийської районної державної адміністрації.

Участь у цих заходах взяли також представники громадської організації «Територія життя» та представник правоохоронних органів - дільничний інспектор міліції капітан міліції Ірина Бенькалович. У рамках цієї акції у сільських бібліотеках проводилися зустрічі зі старшокласниками, мешканцями сіл Стрийського району.

Зокрема, капітан міліції Ірина Бенькалович була присутня на зустрічі, яка проходила у межах даної акції у бібліотеці Народного дому села Грабовець.

У своєму виступі Ірина Михайлівна зазначила, що інколи молоді люди вперше пробують наркотик навіть тоді, коли насправді не відчувають бажання або спокуси його спробувати. Так вони діють із солідарності, або через страх бути викинутим з кола певного спілкування, бути таким як інші і не бути боягузом тощо. Тому дуже важливо навчити дітей говорити «Ні», коли їм пропонують спробувати наркотик.

Розповідали дітям про зміни в організмі людини внаслідок вживання наркотичних засобів, негативні наслідки вживання наркотиків присутні на зустрічі представники громадської організації та керівники відділів РДА.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ