Львівщина: міжнародна спеціалізована виставка «Олійно-жирова Індустрія»

Львівщина: міжнародна спеціалізована виставка «Олійно-жирова Індустрія»

26.03.14 09:32 0 682
Міжнародна спеціалізована виставка «Олійно-жирова Індустрія», яка відбудеться з 1 по 3 квітня 2014 року на території Виставкового Центру «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2-Б) м. Київ.

Організатором виставки є Національна академія аграрних наук, Національний університет харчових технологій, Асоціація « Укроліяпром», ТОВ СП « Агроніком».

За підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Міжнародна спеціалізована виставка «Олійно-жирова Індустрія» – це платформа для діалогу представників олійно-добувних і олійно-жирових підприємств, виставка націлена на просування сучасних передових технологій масложирового виробництва.

На виставці буде представлено насіннєвий матеріал, засоби захисту рослин, сировина, сучасне обладнання, передові технології для виробництва олійно-жирової продукції, новітні методи контролю, обладнання для зберігання та переробки олійних культур, виробництво комбікормів, лабораторне та ваговимірювальне обладнання, якісна продукція із натуральної сировини, тощо.

Учасниками виставки є сільгоспвиробники, переробники олійних культур і трейдери, державні структури, галузеві організації, приватні підприємства, провідні вітчизняні та міжнародні аграрні експерти, ключові експортери, споживачі олійних і продуктів переробки, представники наукових організацій та інше.

Кожен учасник має можливість зустрітись з науковцями, підприємцями, виробниками та споживачами, укласти нові контракти та розширити ринок збуту. Всі учасники можуть прийняти участь та виступити з доповіддю в науково – практичному семінарі. Не пропустіть можливість заявити про себе, і про свою продукцію.

За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном 044 593 19 01; e-mail: info@agroinkom.com.ua; сайт: http://www.agroinkom.com.ua/ru/ .

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ