Продовжується співпраця у галузі освіти між Львівщиною та Вільною Державою Тюрінгія (Німеччина)

Продовжується співпраця у галузі освіти між Львівщиною та Вільною Державою Тюрінгія (Німеччина)

26.03.14 10:38 0 731
Із робочим візитом на Львівщині перебуває делегація Вільної Держави Тюрінгія (Німеччина). 24 березня її представники Ліліана Грицишин та Томаш Фальбуш ознайомились з підготовкою фахівців у вищих навчальних закладах Львівщини та обговорили заходи подальшої співпраці.

Зокрема, побували у Стрийському аграрному коледжі Львівського національного аграрного університету, коледжі «Інфокомунікації» Національного університету «Львівська політехніка», вищому професійному училищі ресторанного сервісу та туризму, Львівському коледжі Державного університету телекомунікацій.

25 березня, відбудеться зустріч представників Львівської обласної державної адміністрації з членами делегації Вільної Держави Тюрінгія, під час якої розглядатимуться питання поглиблення двосторонньої співпраці між регіонами.

Нагадаємо, у грудні 2013 року делегація Львівської облдержадміністрації з робочим візитом побувала у Вільній Державі Тюрінгія (Німеччина), де відвідали Гальцвальд Клініку міста Ільфельда. Також обговорили з керівником Клініки Мартіною Рьодер заходи подальшої співпраці, що задекларована Меморандумом співробітництва між Львівським медичним коледжем ім. Андрея Крупинського та Клінікою Неандер «Гальцвальд» у Німеччині. Також було проведено ряд зустрічей з представниками торгово-промислової палати м. Ерфурта, підприємницьких та наукових центрів Землі Тюрінгія.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області на ...
Наступна новина: Григорій Пустовіт: ...

КОМЕНТАРІ