У Львівській області у Києві презентували туристичний бренд “It’s all about Ukraine”

У Львівській області у Києві презентували туристичний бренд “It’s all about Ukraine”

26.03.14 12:10 0 695
Представники департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської обласної державної адміністрації нещодавно взяли участь у конференції “Популяризація іміджу України та її туристичних можливостей”, яка відбулась у м. Києві за участі Державного агентства України з туризму та курортів, Міністерства інфраструктури України та облдержадміністрацій України.

На зазначеному заході відбулась презентація туристичного бренду України “It’s all about Ukraine” (“Це все про Україну”), розробку якого реалізовано Державним агентством України з туризму та курортів на кошти гранту, наданого Німецьким товариством з міжнародного співробітництва (GIZ) в Україні. Над проектом працювала робоча група у складі команди “ВікіСітіНоміка”, дизайн-студії “Королівські митці” та агентства “Brandhouse”.

Під єдиним туристичним брендом Україну представлятимуть на міжнародних виставках органи державної влади, туристичні оператори, авіакомпанії, регіони країни тощо.

У березні 2014 року Україна представлялась на Міжнародній туристичній виставці ITB в м. Берліні, а в листопаді 2014 року очікується участь України у Всесвітній туристичній виставці World Travel Market 2014 у м. Лондоні, де заплановано презентацію нового туристичного бренду.

Ескізи логотипу, фірмові шрифти, маркетинг-аналітика, презентаційний ролик, промо-матеріал і стандарти їх використання доступні на офіційному веб-сайті Державного агентства України з туризму та курортів: www.tourism.gov.ua, а також на веб-сайті: www.visitukraine.gov.ua/tourist_brand.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Люди уже перерахували на ...

КОМЕНТАРІ