В Житомирській області бібліоквест допоможе сформувати позитивне емоційне ставлення до читання

В Житомирській області бібліоквест допоможе сформувати позитивне емоційне ставлення до читання

26.03.14 15:09 0 784
27 березня у бібліотеці Житомирського національного агроекологічного університету відбудеться презентація студентських проектів та нагородження команд на заключному етапі гри Бібліоквест з нагоди святкування Дня гумору.

Бібліотечний квест буде проходити протягом декількох днів у три етапи: фотокрос «Місто читає», бюро творчих знахідок «Похід книжковим лабіринтом, або Уяви себе бібліотекарем», гра-сміхотерапія «Бібліотечний куточок веселого настрою».

Команди-учасники заходу представлять власні проекти на підтримку читання, створюватимуть електронні копії документів, здійснюватимуть пошук праць викладачів університету в електронному каталозі, писатимуть синквейни на тему «Бібліотека», спробують зашифрувати книгу, будуть наносити логотип бібліотеки і штрихові коди на документи, ознайомляться з електронними копіями періодичних видань, які доступні в локальній мережі університету, працюватимуть з фондом.

Мета заходу – створити умови для здобуття практичних навичок роботи з автоматизованими бібліотечними системами; проінформувати про нові бібліотечні послуги; сформувати позитивне емоційне відношення до процесу читання та сприяти розвитку комунікативних вмінь студентів.

Бібліотека Житомирського національного агроекологічного університету – комфортний, привітний, технічно обладнаний інформаційний центр. Це місце, де можна провести ділову зустріч, поспілкуватися з друзями, взяти участь у культурних заходах. Інтернет, книги, музика, цікаві події і ще багато нових послуг – усе для студента.

Бібліоквест – це активна форма масової роботи, у якій закладена модель розвитку навичок інформаційної діяльності, а також формування позитивного емоційного ставлення до читання.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Упродовж доби на Львівщині ...

КОМЕНТАРІ