В Житомирській області блакитний вогник відтепер зігріватиме жителів села Юлянівка

В Житомирській області блакитний вогник відтепер зігріватиме жителів села Юлянівка

26.03.14 16:12 0 754
У селі Юлянівка Червоноармійського району довгождане свято – пуск газу. Цього дня селяни чекали майже десятиліття, адже багато часу було витрачено на підготовку відповідної документації, виділення коштів з державного бюджету для проведення газопроводу до населеного пункту.

Так, до села Юлянівка побудовано 12,2 км підвідних та 4,28 км газорозподільних мереж. Вартість основних фондів підвідного газопроводу становить 2367, 934 тис. грн. Фінансування робіт здійснювалося за рахунок коштів державного бюджету. А на будівництво розподільних газопроводів було спрямовано 370 тис. грн.

На урочистості з нагоди пуску газу в газові мережі та житлові будинки Юлянівки завітали голова облдержадміністрації Сидір Кізін та голова обласної ради Віталій Француз, голова Червоноармійської районної ради Віктор Галущинський, перший заступник голови Червоноармійської райдержадміністрації Микола Муха, перший заступник голови правління ПАТ «Житомиргаз» Сергій Колесник.

Сидір Васильович наголосив на тому, що створення комфортних умов для людей – один із важливих напрямків роботи влади. Адже забезпечення гідного рівня життя та створення нових робочих місць допоможе зберегти село.

Голова кооперативу Любов Коц розповіла журналістам, що в середньому підключення газу до дворового вводу місцевим жителям обійшлося в 11 тис. грн. і додатково до самого будинку ще приблизно в 5 тис. грн. Наразі підключено 45 дворів села Юлянівка. Згодом всі бажаючі зможуть провести газ і до своїх осель.

Під час урочистостей грамотою Житомирської обласної ради нагородили директора товариства «Газбуд» Павла Огородника, почесними грамотами Червоноармійської райдержадміністрації та районної ради – зварювальника пластмасових труб Миколу Журавського та машиніста екскаватора Новоград-Волинського управління експлуатації газового господарства Альфреда Мельника.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ