Підприємці Житомирщини визнають, що методи тиску на бізнес відходять у минуле

Підприємці Житомирщини визнають, що методи тиску на бізнес відходять у минуле

26.03.14 12:22 0 639
Під час зустрічі першого заступника голови облдержадміністрації Геннадія Дмитренка із підприємцями Житомирщини, голова регіональної ради підприємців Валерій Онопрієнко озвучив позицію представників цієї організації. За його словами, регіональна рада підприємців – це позапартійне й неполітичне об’єднання, яке співпрацює з різними гілками влади. Так, рада підприємців підписала меморандум про співпрацю з облдержадміністрацією, обласною радою, податковою інспекцією та має намір узгодити відповідний документ з Управлінням Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області.

На переконання Валерія Васильовича, вплив громадських організацій на контролюючі та дозвільні органи має бути суттєвим, що сприятиме налагодженню співпраці між бізнесом і владою.

Валерій Онопрієнко зазначив про те, що вітчизняний бізнес працює на Україну.Підприємці усвідомлюють, що бюджет нашої держави наповнюється завдяки своєчасній сплаті податків. Він також резюмував, що попередні методи тиску на бізнес відходять у минуле, доказом чого є і нівелювання практики сплати податків наперед. Саме тому є сподівання, що ситуація в державі змінюватиметься на краще і буде більш сприятливою для розвитку підприємництва.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Тернопільській ОДТРК ...

КОМЕНТАРІ