Всеукраїнський фестиваль анімаційних і відеофільмів «Безпечна праця – 2014»

Всеукраїнський фестиваль анімаційних і відеофільмів «Безпечна праця – 2014»

26.03.14 15:39 0 689
ПОЛОЖЕННЯ

про Всеукраїнський фестиваль

анімаційних і відеофільмів «Безпечна праця – 2014»

Перший фестиваль анімаційних та відеофільмів «Безпечна праця – 2014» проводиться з метою формування культури безпеки і гігієни праці, профілактики нещасних випадків на виробництві, пошуку і розповсюдження кращого досвіду використання засобів кіно та анімації для збереження життя і здоров’я працівників.

Час проведення: з 15 лютого по 24 квітня 2014 року

Організатор: журнал «Промислова безпека»

ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ:

Державна служба гірничого нагляду та промислової безпеки України

Міністерство інфраструктури України

Міністерство промислової політики України

Міністерство енергетики та вугільної промисловості України

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України

Державний комітет по телебаченню і радіомовленню України

Державна служба надзвичайних ситуацій України

Федерація професійних спілок України

Федерація роботодавців України

Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України

Національний координатор Міжнародної організації праці

Журнал «Промислова безпека»

УМОВИ УЧАСТІ У ФЕСТИВАЛІ:

До участі в фестивалі «Безпечна праця – 2014» (далі - «Фестиваль») приймаються відео та анімаційні фільми, відео презентації, відеоматеріали з використанням 3D графіки, флеш та інших комп'ютерних технологій на тему охорони праці, промислової та пожежної безпеки та медицини праці, створені у період з 2010 по 2014 роки.

Участь у Фестивалі для підприємств – безкоштовна.

Член журі не оцінює роботу, якщо вона виконана його підприємством або за його сприяння.

НОМІНАЦІЇ ФЕСТИВАЛЮ «БЕЗПЕЧНА ПРАЦЯ – 2014»:

- навчальне відео;

- соціальне відео;

- презентаційне відео;

- анімаційні фільми;

- відеороботи про інноваційні рішення у галузі безпеки і гігієни праці;

- малобюджетні відеороботи;

- відеофільми іноземних компаній, які працюють в Україні;

- непрофесійне (аматорське відео).

УМОВИ УЧАСТІ У ФЕСТИВАЛІ:

Для того, щоб взяти участь у фестивалі, підприємству необхідно в період його проведення: заповнити всі поля реєстраційної форми анкети (на сайті www.prombezpeka.com) в електронному або письмовому вигляді, а саме вказати прізвище, ім’я, по батькові, посаду, назву і адресу підприємства, номер телефону, контактну електронну адресу, назву відеоматеріалу, який подається на Фестиваль;

- надіслати заповнену анкету на електронну адресу editor@prombezpeka.com або факсом (044) 417-63-05;

- надіслати відеоматеріал на компакт-диску на поштову адресу: 04071, Україна, м. Київ, вул. Ярославська, 28 а, офіс 1, журнал «Промислова безпека» з позначкою «На Фестиваль відеоматеріалів з охорони праці, промислової та пожежної безпеки», або скористатися сервісами файлового обміну, виславши веб- посилання на файл на електронну адресу журналу «Промислова безпека» - editor@prombezpeka.com;

- відеоматеріали для участі в Фестивалі приймаються до 15 квітня 2014 року;

- mкожен матеріал буде оцінюватися Журі у номінації, яка відповідає матеріалу;

- матеріал може бути номінований у декількох номінаціях;

- в кожній номінації може бути тільки один переможець.

АВТОРСЬКЕ ПРАВО:

Усі роботи, прислані для участі у Фестивалі захищені законом України «Про авторське право та суміжні права» і не будуть використовуватися організаторами інакше як для цілей Фестивалю. Використання відеоробіт учасників Фестивалю для інших цілей можливе лише за письмової згоди власників авторського права цих робіт.

ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ ФЕСТИВАЛЮ:

Офіційна церемонія оголошення переможців Фестивалю відбудеться 24 квітня 2014 року за участю усіх учасників Фестивалю, оргкомітету, журі та соціальних партнерів.

Переможець кожної номінації отримує диплом переможця та спеціальну відзнаку.

Кожен учасник отримує диплом учасника Фестивалю.

Роботи переможців Фестивалю будуть рекомендовані для участі у Міжнародному кінофестивалі, який проходитиме у рамках ХХ Конгресу з охорони праці у липні 2014 року в Німеччині.

ПОШИРЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ:

Інформування про Фестиваль та умови участі здійснюється за допомогою анонсування Фестивалю та умов участі в журналі «Промислова безпека», на сайті Організатора www.prombezpeka.com, на сайтах органів державної влади та соціальних партнерів, які представлені в організаційному комітеті Фестивалю, на сайтах спонсорів Фестивалю та інших інформаційних матеріалах.

Інформація про учасників, їх контакти, подані на Фестиваль роботи, є відкритою і може поширюватися організаторами, у тому числі на комерційній основі.

Організатор залишає за собою право, а учасник дає такий дозвіл, використовувати роботи, подані для участі у Фестивалі з метою подальшої реклами Фестивалю. Описи проектів можуть бути використані для публікації в журналі «Промислова безпека», розміщення на сайті www.prombezpeka.com в цілях популяризації Фестивалю та робіт його учасників.

Підсумки Фестивалю будуть оприлюднені до 30 квітня 2014 року на сайті Організатора і опубліковані в № 5 журналу «Промислова безпека» за 2014 рік.

КРИТЕРІЇ ВІДБОРУ

анімаційних, відео та інших матеріалів для участі у фестивалі

«Безпечна праця – 2014»

Тематика: анімаційні, відео та інші матеріали (далі – відеоматеріали) мають бути присвячені профілактиці виробничого травматизму, дотриманню вимог чинного законодавства про охорону праці, висвітленню питань забезпечення промислової та пожежної безпеки і медицини праці.

Строки створення відеоматеріалів: відеоматеріали повинні бути створені у період з 1 січня 2010 року по 15 квітня 2014 року.

Тривалість: відеоматеріали повинні бути – до 15 хвилин.

Авторське право: Учасник Фестивалю обов’язково повинен мати авторське право на відеоматеріали, які надіслані на Фестиваль або право на використання цих матеріалів на Фестивалі.

Відсутність кадрів з реальними постраждалими: відеоматеріали, надіслані на Фестиваль не повинні містити кадрів працівників, які реально загинули або отримали травми.

Відсутність реклами товарів та послуг: відеоматеріали, надіслані на Фестиваль не повинні містити реклами товарів та послуг.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Австралія через негоду ...

КОМЕНТАРІ