У Рівненській області громадська рада має більш оперативно реагувати на ті зміни, які відбуваються в суспільстві

У Рівненській області громадська рада має більш оперативно реагувати на ті зміни, які відбуваються в суспільстві

26.03.14 09:39 0 703
– Закликаю громадську раду до більш тісної співпраці і запевняю, що Держземагентство готове до плідної роботи з представниками громадськості. Ми відкриті для суспільства, – зазначив під час чергового засідання громадської ради перший заступник Голови Держземагентства України Артем Кадомський.

Зокрема, Артем Кадомський запропонував активістам у своїй діяльності надавати перевагу обговоренню проектів законодавчих актів та нормативно-правових документів. На його думку, громадська рада має бути ініціатором у створенні правової бази у сфері земельних відносин.

– До складу громадської ради увійшли кандидати наук і впливові громадські діячі, які генерують конструктивні пропозиції щодо ініціатив Держземагентства, також здатні запропонувати органу державної влади власні новаційні проекти рішень з нагальних питань проведення земельної реформи. Раджу громадській раді більш оперативно реагувати на ті зміни, які відбуваються в суспільстві, – зауважив перший заступник Голови Держземагентства України, додавши, що для більш дієвої співпраці громадська рада, передусім, має представляти інтереси тих людей, чия діяльність залежить від Держземагентства, на яких можуть впливати його рішення, – це організації, пов'язані з бізнесом, асоціації виробників, споживачів тощо.

На пропозицію голови громадської ради Анатолія Вовка щодо залучення членів ради до прийняття кадрових рішень Артем Кадомський запевнив: "У мене немає ніяких заперечень проти цього. Давайте обговорювати, давайте чути один одного, давайте дивитися за тим, щоб на посади були призначені професіонали, які сприймаються суспільством, як висококваліфіковані фахівці і порядні люди".

Разом з тим, Держземагентство представило на розгляд громадської ради звіт про витрачання у 2013 році бюджетних коштів, а також інформацію про досягнення якісних показників у кадровій політиці та наслідки проведення заходів стосовно запобігання та протидії корупції в органах земельних ресурсів.

Про це повідомили в Головному управлінні Держземагентства в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Пекіні сталися сутички ...

КОМЕНТАРІ