У РІВНОМУ РОЗПОЧАТО ЗАВЕРШАЛЬНИЙ ЕТАП ЗОВНІШНЬОГО НЕЗАЛЕЖНОГО ОЦІНЮВАННЯ 2014 РОКУ

У РІВНОМУ РОЗПОЧАТО ЗАВЕРШАЛЬНИЙ ЕТАП ЗОВНІШНЬОГО НЕЗАЛЕЖНОГО ОЦІНЮВАННЯ 2014 РОКУ

26.03.14 17:41 0 742
Завершальний етап зовнішнього незалежного оцінювання розпочався із проведення 22 березня 2014 року першого пробного тестування з шести предметів (українська мова та література, хімія, фізика, всесвітня історія, російська мова, іноземні мови). У м. Рівне на 3-х пунктах пробного тестування (ЗОШ №№ 6, 8, 9) було створено 735 робочих місць для цьогорічних абітурієнтів. В тому числі: з української мова та літератури – 507, іноземних мов – 116, хімії – 58, фізики – 46. Явка абітурієнтів склала 94% (692 особи).

На всіх пунктах пробного тестування:

- забезпечено належні умови та явку обслуговуючого персоналу;

- організовано роботу медичних пунктів, служби охорони (по дві особи на кожному пункті).

У ЗОШ №№ 6, 9 працювали кореспонденти місцевих засобів масової інформації.

Абітурієнти мали можливість ознайомитись із процедурою незалежного тестування, виробити власні підходи щодо раціонального використання робочого часу, перевірити свій рівень підготовленості з обраного предмету ЗНО-2014. Пробне тестування дає можливість кожному учаснику визначити свій рейтинг з обраного предмету. Для цього необхідно на персональній сторінці сайту ЛРЦОЯО заповнити анкету про свої враження від пробного тестування та ввести дані про отримані результати. З цього питання випускники загальноосвітніх навчальних закладів можуть скористатися допомогою вчителів-предметників за місцем навчання.

Слід зазначити, що 22 березня під час тестування були поодинокі запізнення абітурієнтів на 1-2 хвилини. Вони не змогли пройти пробне ЗНО, бо відповідно до регламенту роботи пункти тестування зачиняються о 10.50.

Наступної суботи (29.03.2014 року) відбудеться останнє пробне тестування з історії України, математики, біології, географії, світової літератури. Як і щороку, найбільше абітурієнтів виявили бажання складати тести з математики (303 особи) та історії України (161 особа). Усього на цих самих пунктах пробного тестування створено робочих місць для 598 осіб.

Бажаємо цьогорічним абітурієнтам успішного тестування!

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З 15 квітня у Тернополі ...
Наступна новина: Луцький міський голова ...

КОМЕНТАРІ