У Рівному шахраї обібрали пенсіонерку

У Рівному шахраї обібрали пенсіонерку

26.03.14 08:10 0 839
П’ять тисяч гривень виманили шахраї у 70-річної Надії Павлівни жительки обласного центру. Наразі правоохоронці Рівненського міськвідділу міліції проводять заходи спрямовані на встановлення зловмисників.

Пенсіонерка поверталася додому з банківської установи. Декілька хвилин тому вона отримала пенсію, котру кілька місяців, економивши не знімала з рахунку. Та не встигла відійти й кількох метрів, як на її шляху постав незнайомець. Чоловік нахилився, і прямо перед її ногами підняв пачку доларів.

Молодик вів себе досить ввічливо й запропонував знайдене поділити. Як розповіла потерпіла, вона не хотіла нічого ні з ким ділити, та невідомий переконав, що несправедливо буде, якщо всі гроші він забере собі.

Тоді зловмисник запропонував відійти в нелюдне місце і пенсіонерка погодилася.

— Ми зайшли у під’їзд будинку і тут, зненацька зайшов ще один незнайомець, котрий почав кричати до чоловіка, що той вкрав у нього долари. Проте він усе заперечував і сказав, що це я вкрала,— розповідає Надія Павлівна. — Вони обоє вирвали мою сумку, забрали усі мої гроші і зникли.

— За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС в Рівненській області полковник міліції Руслан Мельник. — Лише одного з шахраїв потерпіла змогла описати, на основі чого складено суб’єктивний портрет зловмисника. Наразі зловмисників розшукуємо.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мілан влітку спробує ...
Наступна новина: Хіддінк очолив збірну ...

КОМЕНТАРІ