На Тернопіллі олена Підгрушна разом із колегами-біатлоністками – чемпіонками Олімпіади 2014 – завітали в Олімпійський дім

На Тернопіллі олена Підгрушна разом із колегами-біатлоністками – чемпіонками Олімпіади 2014 – завітали в Олімпійський дім

26.03.14 09:07 0 663
Українські тріумфаторки сочинської Олімпіади з біатлону повернулися додому з останнього старту, який підвів риску під їх вдалими виступами цього урожайного сезону. Отож, Олена Підгрушна, Юлія Джима, Віта та Валентина Семеренко, наставники збірної та президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак завітали до Олімпійського дому, де їх зустріли президент Національного Олімпійського комітету України Сергій Бубка і Міністр молоді та спорту Дмитро Булатов.

Як повідомляє офіційний Інтернет-сайт НОК України, спортивні керівники привітали дівчат та тренерський склад з блискучими перемогами, разом згадали найяскравіші моменти Олімпійських ігор, вручили їм квіти та пам’ятні подарунки, побажавши гарного відпочинку та нових переможних виступів.

На зустрічі Дмитро Булатов зазначив, що найближчим часом усі фінансові зобов’язання перед Олімпійськими чемпіонками та їхніми тренерами за здобуті нагороди Ігор-2014 будуть виконані державою у повному обсязі. Відзначимо, окрім олімпійського «золота» та «бронзи», у цьому сезоні на етапах Кубка світу біатлоністки поповнили скарбничку української збірної 7 медалями. На останньому чемпіонаті світу українські біатлоністки вибороли 5 нагород.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ