З 15 квітня у Тернополі починають функціонувати об’єкти літньої торгівлі

З 15 квітня у Тернополі починають функціонувати об’єкти літньої торгівлі

26.03.14 17:38 0 720
З 15 квітня по 31 жовтня 2014 року у Тернополі будуть функціонувати об’єкти літньої торгівлі. Згідно із затвердженим у березні виконавчим комітетом «Положенням про розміщення та порядок облаштування об’єктів літньої торгівлі у м.Тернопіль», усі вони будуть мати єдиний стиль.

«Місто буде умовно розподілене на декілька зон, кожна з яких має свої затверджені взірці, - розповідає заступник міського голови Володимир Камінський. – Перша зона – це центральна, друга – рекреаційного відпочинку, третя – спальні райони та зони багатоквартирних будинків. Рішенням виконавчого комітету було затверджено «Положення про розміщення та порядок облаштувань об’єктів літньої торгівлі у м. Тернополі», у якому ідеться про заборону встановлювати там ігрові автомати, продавати алкогольну продукцію та тютюнові вироби».

Начальник служби містобудівного кадастру управління містобудування, архітектури та кадастру Вадим Захарчук зазначив, що виконавчий комітет міської ради затвердив нові вимоги до зовнішнього вигляду літніх торговельних майданчиків ще у жовтні 2013 року: «Було розроблено по три взірці для кожної частини міста, на які умовно розподілили Тернопіль. Ці взірці були оприлюднені на сайті міської ради, у газеті «Тернопіль Вечірній», вони є розміщенні у фойє управління містобудування та архітектури за адресою вул. Коперника, 1».

Режим роботи об’єктів літньої торгівлі з 10.00 до 22.00 год.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У РІВНОМУ РОЗПОЧАТО ...

КОМЕНТАРІ