Зухвалий грабіж хмельницькі правоохоронці розкрили за лічені години

Зухвалий грабіж хмельницькі правоохоронці розкрили за лічені години

26.03.14 08:00 0 657
Працівники міліції «за гарячими слідами» затримали чоловіка, який разом із трьома співучасниками увірвався до квартири 33-річного жителя обласного центру та виніс звідти цінні речі. Наразі перевіряється причетність зловмисників до скоєння аналогічних злочинів.

Історія взаємин потерпілого із нападником зав’язалась ще близько двох місяців тому, коли перший, повертаючись додому, загубив барсетку, в якій, окрім грошей, були ще й особисті документи. За кілька днів до нього звернувся незнайомий чоловік і запропонував за винагороду повернути знайдене. Свої послуги молодик оцінив у сто американських доларів. Чоловік відмовився платити, аргументуючи це відсутністю такої великої суми.

І от нещодавно, через два місяці після тих подій, «старий знайомий» разом із трьома молодиками увірвались до квартири потерпілого із заявами про те, що сума його боргу значно зросла, і вони прийшли забрати те, що їм належить. Коли ж господар намагався захистити свою власність, непрохані гості почали погрожувати чоловікові та його дружині ножем.

Зрозумівши, що гроші їм тут не отримати, грабіжники вирішили прихопити з собою більш-менш цінні речі. Із квартири вони винесли телевізор, а з автомобіля, який стояв у дворі, зняли усі чотири колеса.

Одразу ж після того, як злочинці покинули квартиру, потерпілий звернувся до Південно-Західного відділку міліції. Члени слідчо-оперативної групи, які виїхали на місце події, з’ясували, що свідками подій було декілька сусідів. Вони й допомогли встановити марку та номер автомобіля, на якому пересувались злочинці.

За допомогою працівників Державтоінспекції міліціонери затримали одного із підозрюваних, який повністю зізнався у скоєному. Наразі правоохоронці перевіряють 29-річного молодика на причетність до скоєння аналогічних злочинів та встановлюють місце знаходження осіб, які брали участь у пограбуванні разом із ним.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 «Грабіж» ККУ, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинський спортсмен – ...

КОМЕНТАРІ