Правоохоронці викрили наркопритон у центрі Чернівців

Правоохоронці викрили наркопритон у центрі Чернівців

27.03.14 09:30 0 670
Задокументувати злочинну діяльність власника притону вдалось лише завдяки професіоналізму та пильності дільничного інспектора Першотравневого райвідділу міліції.

Гостями 34-річного чернівчанина були, в основному, особи, раніше судимі за злочини, пов’язані з вживанням або реалізацією наркотичних засобів.

У той момент, коли до чоловіка завітали правоохоронці, у квартирі знаходилось восьмеро людей у стані наркотичного сп’яніння. Один з них потребував медичної допомоги. Міліціонери викликали швидку та оглянули приміщення.

Все вказувало на те, що у помешканні тривалий час виготовляли та вживали наркотики. У квартирі знайшли використані шприци, медичні препарати та обладнання для виготовлення наркотичних засобів.

Також правоохоронці вилучили 6 шприців з бурою речовиною та близько 7 грам подрібненої наркотичної речовини. Знахідки направили у науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС на експертизу.

Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу господарю наркопритону. Злочинна діяльність чоловіка попередньо кваліфікується за ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Також під час огляду помешкання працівники міліції знайшли та вилучили 45 набоїв калібру 5,62 мм та спортивну биту. Тож вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині в ...

КОМЕНТАРІ