Буковинські правоохоронці встановили особи зловмисників, котрі обкрадали складські приміщення

Буковинські правоохоронці встановили особи зловмисників, котрі обкрадали складські приміщення

27.03.14 13:55 0 657
На совісті двох крадіїв близько 6 епізодів. Міліціонери встановили їх особи після скоєння крадіжки на Заставнівщині.

До міліції звернувся мешканець Заставнівського району та повідомив, що орендоване ним складське приміщення обікрали. Зник електродвигун із свердлильного верстата потужністю 2 КВт. Його ціна – приблизно 1500 гривень.

Відомо, що зловмисники проникли у склад шляхом пошкодження навісного замка. Вжитими заходами працівниками сектору дільничних інспекторів міліції спільно зі співробітниками сектору карного розшуку Заставнівського райвідділу встановили особи підозрюваних. Ними виявилися двоє мешканців Кельменецького району – 28-ми та 32-ох років.

Встановлено, що зловмисники не були раніше судимі. Але останнім часом досить активно займалися незаконною діяльністю – на території Кельменецького, Сокирянського, Хотинського та Заставнівського районів обкрадали складські приміщення. Частину викраденого добра – речові докази – міліціонери знайшли та вилучили. Іншу ж зловмисники встигли здати у пункти прийому металобрухту на території сусідньої області.

Чоловікам оголошено про підозру у вчинення кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Нині вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ