В Луцьку відділ екології закликає долучитися до Години Землі

В Луцьку відділ екології закликає долучитися до Години Землі

27.03.14 16:52 0 694
Шановні керівники підприємств, установ та організацій!

29 березня 2014 року наше місто знову братиме участь у всесвітній екологічній акції на підтримку дій проти зміни клімату - „Година Землі”.

„Година Землі” вже вкотре продемонструє урядам країн світу, бізнес організаціям та людям, що дії проти глобального потепління не тільки необхідні, але й можливі.

З року в рік, кампанія «Година Землі», ініційована та координована на глобальному рівні екологічною організацією Всесвітнього фонду дикої природи (WWF), набирає все більших масштабів, до якої приєднуються сотні мільйонів людей із усього світу . Кампанія зазнала надзвичайну еволюцію, від першої акції 2007 року, коли взяло участь лише одне місто (Сідней), і до тепер, коли беруть участь 7000 міст із 154 країн світу, з них 40 міст України. Зараз вже понад 1,8 мільярдів людей всього світу бажають щось конкретно зробити для захисту навколишнього середовища.

У суботу, 29 березня о 20:30 люди по всьому світі вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, щоб показати необхідність об’єднаних дій для боротьби зі зміною клімату.

Закликаємо Вас та Ваших працівників приєднатися до світової ініціативи і лише на одну годину вимкнути зовнішню ілюмінацію фасаду Вашої установи, необов’язкове світло та електроприлади як у Ваших офісах та і у Ваших домівках, щоб стимулювати зацікавлення до потреби протидіяти зміні клімату. Крім того, вимкнувши світло і непотрібні електроприлади Ви заощадите щонайменше половину кіловата, паливо на вироблення цієї кількості електроенергії не спалюватиметься, і відповідно, в атмосферу не буде викинуто приблизно 200 грам вуглекислоти. У масштабах країни це складе більше 10 тисяч тонн.

Відділ екології міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У «ПриватБанку» ...

КОМЕНТАРІ