Волинська область: рятувальники перевірили готовність лісових господарств до пожежонебезпечного періоду (фото, відео)

Волинська область: рятувальники перевірили готовність лісових господарств до пожежонебезпечного періоду (фото, відео)

27.03.14 15:49 0 674
Співробітники управління ДСНС України в області спільно з працівниками обласного управління лісового та мисливського господарства здійснили перевірку готовності всіх лісових господарств Волині до пожежонебезпечного періоду.

Під час спільних рейдів рятувальники та лісівники перевірили проведення комплексу організаційних заходів щодо підготовки лісогосподарських підприємств до пожежонебезпечного періоду, забезпечення цілодобового чергування персоналу на пожежних автомобілях в лісгоспах та лісництвах, технічний стан пожежної техніки та її укомплектування необхідним обладнанням.

Для боротьби з лісовими пожежами на території Волині функціонує 18 лісових пожежних станцій, в яких знаходиться 41 пожежний автомобіль, 26 мотопомп, лісопожежний модуль, 16 пожежних цистерн, 82 колісних тракторів з плугами, 93 патрульних автомобілів.

Для реагування на можливі пожежі в екосистемах в пожежно-рятувальних підрозділах області на цілодобовому чергуванні щодня перебуває понад 130 чоловік особового складу, 57 пожежних автоцистерн, з яких 24 підвищеної прохідності. Також в області функціонує 82 боєздатних підрозділи місцевої пожежної охорони, які також можуть бути задіяними для ліквідації пожеж в екосистемах.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ