Володимир Цибульський: Завдання волинського бізнесу в умовах нинішньої економіки – не допустити її падіння та зробити свій внесок у розвиток області

Володимир Цибульський: Завдання волинського бізнесу в умовах нинішньої економіки – не допустити її падіння та зробити свій внесок у розвиток області

27.03.14 08:53 0 651
Завдання волинського бізнесу в умовах нинішньої економіки – не допустити її падіння та зробити свій внесок у розвиток області. На цьому наголосив голова Волинського обласного об’єднання організації роботодавців Володимир Цибульський на засіданні об’єднання, де за участю голови Волинської облдержадміністрації Григорія Пустовіта обговорили проблемні питання, які наразі ускладнюють ведення підприємницької діяльності.

За словами Володимира Цибульського, перехідний період в державі та процес оновлення влади на всіх рівнях вносить свої корективи у розвиток ринкової економіки. Він зауважив, що за прогнозами експертів, в Україні очікується падіння ВВП, зниження експорту та промисловості. Тому, як ніколи необхідно об’єднувати зусилля влади, бізнесу та суспільства заради майбутнього України.

На думку Володимира Цибульського, нині бізнес має виробити чітку позицію щодо недопущення корупційних схем.

Голова обласного об’єднання організації роботодавців закликав керівників підприємств до максимального виконання зобов’язань перед державою щодо сплати податків та внесків, створення нових робочих місць та збереження існуючих.

Володимир Цибульський також звернувся з проханням до бізнесу допомогти фінансово зміцнити матеріально-технічну базу військових частин, що дислокуються на території Волинської області. Адже враховуючи продовження агресії в Криму саме від української армії залежить територіальна цілісність України.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Анексія Криму може ...

КОМЕНТАРІ