Про злісних неплатників до бюджету громадськість Волині інформуватимуть через ЗМІ

Про злісних неплатників до бюджету громадськість Волині інформуватимуть через ЗМІ

27.03.14 11:01 0 659
Щокварталу надходження до бюджетів всіх рівнів та інформацію про керівників фірм та підприємств, котрі свідомо ухиляються від сплати податків, обговорюватимуть на засіданні громадської ради при ГУ Міндоходів Волині. Потому інформацію про фіктивні підприємства та групи, що слугують для використання схем мінімізації та ухилення від сплати податків, оприлюднюватимуть у ЗМІ.

Про це учасників засідання громадської ради при ГУ Міндоходів у Волинській області поінформував начальник ГУ Міндоходів у Волинській області Ігор Сінгаєвський.

« ми бачимо, що вплив громадськості на суспільні процеси - визначальний. Тому можемо повернутися до практики, коли інформація про злісних неплатників до бюджету стане доступною широкому загалу,» - зазначив Ігор Сінгаєвський.

За словами керівника ГУ відомства на Волині, про порушення комерційної таємниці та законодавства про захист інформації у жодному випадку не йдеться. «Оскільки, фірми, що у складних економічних умовах дозволяють собі користатися схемами та уникати сплати податків не є підприємствами реального сектору економіки. Ми будемо інформувати лише про ті дані та у тому форматі, які дозволяє чинне законодавство», - уточнив Ігор Сінгаєвський.

За словами керівника ГУ Міндоходів в області, за розрахунками фахівців Міндоходів Волині щомісяця бюджет міг би отримувати додатково в межах 30 мільйонів гривень від волинських суб’єктів господарювання, але за умови, що сумлінно сплачуватимуть податки усі без винятку підприємства та фірми.

«Громадський контроль за тим, чи в повному обсязі сплачуються податки, так само як і питання компетентності і професійності тих, хто адмініструє податки, які ніколи актуальний,» - підсумував Ігор Сінгаєвський.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У піст кожен має подумати, ...

КОМЕНТАРІ