В Луцьку 57-а сесія міської ради продовжить роботу у понеділок, 31 березня

В Луцьку 57-а сесія міської ради продовжить роботу у понеділок, 31 березня

27.03.14 16:07 0 717
Під час сьогоднішнього засідання, окрім інших питань порядку денного, депутати підтримали зміни до бюджету. Такий проект рішення зумовлений прийняттям постанови Кабінету Міністрів України щодо економії державних коштів та недопущення витрат бюджету. Тож, відповідно до проекту рішення, пропонується розподілити залишки бюджетних коштів, що утворились станом на 01.01.2014 року та перерозподілити асигнування.

Попередньо цей проект рішення розглянули під час постійних депутатських комісій, тож одразу перейшли до запитань.

До слова, Луцький міський голова Микола Романюк повідомив, субвенції у сумі 40 млн грн, що мали надійти з державного бюджету на соціально-економічний розвиток міста, не надійдуть.

Сергій Григоренко звернувся до міського голови із проханням, аби вирішити питання щодо встановлення світлофора на "найаварійнішому перехресті вулиць Героїв УПА та Стрілецька". Це питання обговорювалося під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів. Виявилось, що для встановлення об’єкта немає погодження від Львівської залізниці. Тож секретар міської ради наполіг на обов’язковому вирішенні цього питання.

Депутати підтримали запропонований проект рішення.

Дещо жваву дискусію у обранців громади викликало обговорення звернення до Кабінету Міністрів України щодо скасування утилізаційного збору при ввезенні на територію України автомобілів та введення акцизного збору за переобладнання ввезених малогабаритних вантажних автомобілів у пасажирські або вантажно-пасажирські.

Деякі вважали, що Закон України «Про утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів» на часі, інші – не погоджувалась.

Все ж після обговорень – із внесенням правки підтримали запропонований проект рішення.

Після цього міський голова Микола Романюк оголосив перерву у 57-й сесії міської ради до 31 березня цього року 10:00.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ірина Сех просить ...
Наступна новина: Тернополянина, який вчиняв ...

КОМЕНТАРІ