В Луцьку перед депутатами звітував перший заступник міського голови Святослав Кравчук

В Луцьку перед депутатами звітував перший заступник міського голови Святослав Кравчук

27.03.14 10:22 0 690
На сесії міської ради депутати заслухали звіт першого заступника міського голови Святослава Кравчука. Попередньо, він був розглянутий і підтриманий усіма постійними комісіями міської ради.

На сесії Святослав Кравчук відповів на запитання обранців громади, які стосувалися дошкільної освіти, охорони здоров’я, спортивних закладів, парків та скверів міста тощо.

Свої запитання першому заступнику міського голови поставили депутати Олег Чернецький, Андрій Осіпов, Олександр Плісецький, Сергій Сівак, Микола Дендіберін, Микола Яручик, Ганна Кравчук, Анатолій Бірюков. Відповідаючи на них, Святослав Кравчук повідомив, що у минулому році здійснювались заходи з розбудови мережі міських лікувальних закладів первинної ланки, які враховували інтереси громади. Він висловив своє бачення забезпечення дітей дошкільною освітою. За його словами, це питання можна в даний час вирішити частково, провівши реконструкцію приміщень на вулиці Чехова і Декабристів, а от для побудови нових дошкільних закладів у місті немає вільних земельних ділянок.

Щодо забезпечення юних лучан спортивними майданчиками, це питання вдається вирішувати за допомогою співпраці з бізнесом . Зокрема, у Луцьку створено 5 футбольних полів зі штучним покриттям, активізували роботу спортивні клуби за місцем проживання. Інвестори узгоджують питання побудови тенісних кортів біля НВК №10. Щоправда, у 33-му та 40-му мікрорайонах потрібно будувати басейни. Святослав Кравчук дав пояснення щодо медичного забезпечення дітей, хворих на цукровий діабет. Він пояснив, що ті діти, які отримали помпи належно забезпечені медикаментами та витратними матеріалами, а ще 33 дитини отримали на медикаменти у січні і лютому по 300 гривень. Крім того, ці діти отримали допомогу від благодійного фонду Ігоря Палиці. Якщо у березні ці діти не отримають допомогу від Міністерства охорони здоров’я, то отримають із міського бюджету по 300 гривень.

На запитання щодо встановлення «тривожних кнопок» для безпеки дитячих садків, відповів, що цього року вони будуть встановлені. Депутати взяли до уваги звіт першого заступника міського голови.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Чернігові опалювальний ...

КОМЕНТАРІ