В Луцьку тур, який розставить команди по місцях

В Луцьку тур, який розставить команди по місцях

27.03.14 14:06 0 720
У неділю, 30 березня, в спорткомплексі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (пр. Грушевського, 2 Б) о 10.00 годині розпочнеться заключний, перенесений 5-й тур першого етапу ІІІ відкритого чемпіонату Луцька з волейболу серед чоловічих команд.

Свої останні поєдинки проведуть команди Тростянця, «Олюртранс», КДЮСШ № 1 з Луцька і господарі майданчика, команда СНУ імені Лесі Українки.

Боротьба у зустрічах очікується надзвичайно напруженою. Від кінцевих результатів за підсумками партій Луцького «Олюртрансу» залежатиме, чи стане він переможцем першого етапу, відтиснувши на друге місце команду СКФ «Україна», яка вже зіграла всі матчі і чекає на результати останнього туру.

На третій сходинці міцно закріпився «Енергетик» з Млинова, який завершив перший етап з 16-ти очками і є недосяжним для інших команд.

Справжнє випробування в турі очікується і для команди Тростянця. Саме після результатів гри команди буде дано відповідь на питання - Тростянець чи Рівненська АЕС стануть четвертими і продовжать боротьбу за нагороду у фіналі чотирьох.

Отже тур має бути надзвичайно цікавим, можливо і драматичним. Запрошуємо палких любителів волейболу підтримати своїх улюбленців.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ