Сергій Григоренко – секретар Луцької міської ради

Сергій Григоренко – секретар Луцької міської ради

27.03.14 09:16 0 648
Таке рішення ухвалили депутати під час шньої 57-ї сесії міської ради.

Нагадаємо, попереднього секретаря Григорія Пустовіта звільнили у зв’язку з його призначенням на посаду голови обласної державної адміністрації.

Тож міський голова Микола Романюк запропонував на цю посаду депутата Сергія Григоренка. До слова, відповідно до чинного законодавства міський голова має право внести на розгляд лише одну кандидатуру, у випадку не підтримки – депутатський корпус - на наступну сесію запропонувати свою кандидатуру.

Кандидатуру Сергія Григоренка обговорювали та підтримали на усіх постійних депутатських комісіях міської ради.

Обрання секретаря міської ради відбувалося таємним голосуванням. Попередньо затвердили склад лічильної комісії, головою якої обрали депутата Миколу Яручика. Також до складу комісії увійшли Сергій Волик, Андрій Осіпов, Тарас Бас, Андрій Буй.

Тож після голосування голова лічильної комісії оголосив результати. «За» проголосували 33 депутати, проти – 10, 6 бюлетенів були невикористані та 2 визнали недійсними.

Опісля депутати підтримали результати сесії.

Луцький міський голова Микола Романюк та депутатський корпус привітали новообраного секретаря міської ради Сергія Григоренка. Він, в свою, чергу висловив вдячність за довіру.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Левова часка осіб, які ...
Наступна новина: На Тернопіллі оптимізація ...

КОМЕНТАРІ