У Волинській області постановлено вирок членам організованої групи торгівців наркотиками

У Волинській області постановлено вирок членам організованої групи торгівців наркотиками

27.03.14 08:30 0 694
Відділом нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, та процесуального керівництва прокуратури Волинської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо організованої групи осіб, які вчиняли злочини у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів.

Досудовим розслідуванням задокументовано 13 епізодів злочинної діяльності, вчинених з січня по травень 2013 року у містах Сімферополі та Луцьку трьома членами цієї групи.

Усі ці злочини були пов’язані із готуванням та вчиненням незаконного придбання, зберігання, пересилання з метою збуту та незаконного збуту амфетаміну у великих та в особливо великих розмірах (у членів групи вилучено 360 г амфетаміну та майже 1 кг прекурсорів), а також організацією розміщення доходів, здобутих членами організованої групи від незаконного обігу психотропних речовин, у банках та використанням таких доходів задля продовження злочинної діяльності (кримінальні правопорушення, передбачені ч.2 ст. 306 та ч.3 ст. 307 Кримінального кодексу України).

Вироком Луцького міськрайонного суду організатора злочинів, 36-річного мешканця Рівненської області, який уже був до цього судимий, засуджено до 9 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна, одержаного злочинним шляхом.

Одного з учасників організованої групи засуджено до 9 років 4 місяців позбавлення волі із конфіскацією одержаного злочинним шляхом майна, іншого – до 5 років позбавлення волі зі встановленням трирічного іспитового строку.

Прес-служба прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Леонід Прус: За темпами ...
Наступна новина: На Львівщині мати двох ...

КОМЕНТАРІ