У Волинській області ківерцівські правоохоронці разом із громадськістю наводитимуть порядок на території району

У Волинській області ківерцівські правоохоронці разом із громадськістю наводитимуть порядок на території району

27.03.14 10:42 0 689
Під час наради в ківерцівському районному відділі міліції правоохоронці, представники районної влади, громадських організацій та формувань обговорили основні напрямки співпраці щодо дотримання правопорядку.

Одним із головних питань порядку денного стало забезпечення охорони громадського порядку та безпеки громадян і профілактика правопорушень.

– Зважаючи на складну суспільно-політичну ситуацію в державі, ми повинні об’єднати зусилля для того, аби не допустити на території району провокацій та порушень Закону, – наголосив начальник Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області підполковник міліції Василь Приймачук.

Своєю чергою заступник голови районної ради Ігор Космина відзначив, що міліціонери повинні сумлінно виконувати свої службові обов’язки, аби громадяни бачили у них захисників і стражів порядку.

Представники громадськості висловили бажання допомагати правоохоронцям у їхній нелегкій повсякденній праці. Тож проведення профілактичної роботи, виявлення правопорушень тощо на Ківерцівщині перебуває «під прицілом» не лише міліціонерів, а й активістів.

– У нас створені робочі групи, до складу яких входять працівники органів внутрішніх справ, представники громадської організації «Варта порядку» та активісти «Народної самооборони», – розповів Василь Приймачук. – Тож віднині ми спільними зусиллями дбатимемо про спокійні будні наших краян.

СЗГ УМВС України

у Волинській області

(За матеріалами Ківерцівського РВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Туристичний бренд України
Наступна новина: У Львівській області в ...

КОМЕНТАРІ