У Волинській області у трьох автопригодах - троє травмованих

У Волинській області у трьох автопригодах - троє травмованих

27.03.14 13:29 0 594
Минулої доби зареєстровано три автопригоди за участю водіїв мототранспорту.

У Луцьку на вулиці Героїв УПА невстановлений водій, керуючи мотоциклом у напрямку с. Жидичин Ківерцівського району, допустив зіткнення 80-річним велосипедистом, жителем м. Луцьк, який рухався в попутному напрямку. Водій мотоцикла з місця пригоди зник. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у Луцьку міську клінічну лікарню.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що зіткнення з велосипедистом допустив 29-річний житель обласного центру.

Того ж дня о 15 годині в м. Горохові зіткнулися автомобіль із мотоциклом. 64-річний водій, керуючи автомобілем «Сітроен Немо» і рухаючись по другорядній дорозі, не надав переваги, внаслідок чого допустив зіткнення з мотоциклом «V-150 А» під керуванням 33-річного місцевого жителя.

Внаслідок автопригоди водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження та був доставлений у Горохівську центральну районну лікарню.

Окрім цього, о 20 годині 23-річний водій автомобіля «Ауді 100», рухаючись із смт Ратне в напрямку митного поста «Доманове», не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості руху – і в результаті здійснив зіткнення зі скутером «Альфа», що рухався в попутному напрямку, під керуванням 49-річного односельчанина.

Внаслідок зіткнення водій скутера отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у Ратнівську центральну районну лікарню.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина святкуватиме ...
Наступна новина: 25 березня на Прикарпатті ...

КОМЕНТАРІ