В Закарпатській області правоохоронці спілкувалися з представниками громадських формувань

В Закарпатській області правоохоронці спілкувалися з представниками громадських формувань

27.03.14 14:21 0 662
В УМВС області відбулась спільна нарада правоохоронців з керівниками недержавних охоронних структур, на базі яких створені громадські формування по охороні громадського порядку.

Нараду провів начальник управління громадської безпеки УМВС України в Закарпатській області підполковник міліції Ярослав Лебович разом з заступником начальника УДСО при УМВС підполковником міліції Сергієм Бондарем.

Однією зі складових частин підвищення ефективності охорони громадського порядку, захисту прав і свобод громадян, зміцнення правопорядку учасники наради визначили взаємодію громадських формувань, створених на базі недержавних охоронних структур з міськрайорганами внутрішніх справ.

Серед пріоритетних завдань щодо охорони громадського порядку було визначено залучення суб’єктів охоронної діяльності до спільного патрулювання населених пунктів з працівниками міліції. Такі заходи мали б суттєво вплинути на профілактику правопорушень та боротьбу зі злочинністю. Також учасники наради домовилися про координацію місць дислокації груп реагування охоронних підприємств, з метою оперативного попередження правопорушень.

УДСО при УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Нашого земляка з ...

КОМЕНТАРІ