В Закарпатській області мукачівські юнаки розважались крадіжками

В Закарпатській області мукачівські юнаки розважались крадіжками

27.03.14 08:02 0 670
Двох юнаків, які обікрали новобудову й автомобіль, працівники сектору карного розшуку затримали «на гарячому». З гаража, куди зносили награбоване 18-річні парубки, правоохоронці вилучили практично все.

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції звернулись мешканці із с.Ключарки Мукачівського району. Селяни повідомили, що до новобудови проникли невідомі, виломили металеві двері і викрали будівельні матеріали, інструменти та інші цінні речі на суму близько 4 тис. гривень.

За кілька днів з цього ж населеного пункту надійшла ще одна заява від власника машини «Жигулі», який розповів, що вночі з його автомобіля, який не обладнаний сигналізацією, викрали магнітолу, акумуляторну батарею, куртку, в кишені якої були документи та гроші. Сума збитків для потерпілого склала близько 3 тисячі гривень.

Працюючи над справою, оперативники карного розшуку Мукачівського міського відділу міліції спочатку не підозрювали, що ці обидва протизаконні вчинки – справа рук одних людей. Проте за кілька днів вони вийшли на юнаків, які вчинили згадані проступки.

Двоє 18-річних мукачівців, які ніде не навчаються, не працюють, вирішили розважитись у такий спосіб. Один з юнаків вже мав проблеми із законом і притягувався до відповідальності за крадіжки. Тож вирішив поділитись досвідом з товаришем і підзаробити на розваги у такий спосіб.

Слідчим міськвідділу відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За даним фактом тривають перевірки.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Мінську на 15 діб ...

КОМЕНТАРІ