Леонід Прус: Особлива увага - зміцненню та укріпленню української армії

Леонід Прус: Особлива увага - зміцненню та укріпленню української армії

27.03.14 13:38 0 660
25 березня голова обласної державної адміністрації Леонід Прус побував на Старокостянтинівщині, де зустрівся із заступником голови районної державної адміністрації Олегом Борикіним, головою районної ради Олександром Коханюко та міським головою Миколою Мельничуком.

У ході робочої поїздки Леонід Іванович ознайомився із роботами з реконструкції казарм для військових у військовій частині А-2502.

"У зв'язку із складною суспільно-політичною ситуацією в державі особлива увага звернена на зміцнення та укріплення української армії. йде новий призов до лав Збройних Сил України, і завдання держави - створити комфортні умови для перебування військових на службі", - наголосив Леонід Прус.

У військовій частині наразі триває ремонт двох приміщень, де будуть проживати військові. Роботи проводяться за спонсорські кошти, активну допомогу у їх проведенні надають і органи виконавчої влади та місцевого самоврядування. Також на Старокостянтинівщині проводиться значна робота щодо надання допомоги армії продуктами харчування та коштами.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 25 березня на Прикарпатті ...
Наступна новина: Чернігів: «Творчість» на ...

КОМЕНТАРІ