На Хмельниччині у Летичеві діяльність начальника райвідділу міліції обговорили на спільних зборах представників громадськості та особового складу

На Хмельниччині у Летичеві діяльність начальника райвідділу міліції обговорили на спільних зборах представників громадськості та особового складу

27.03.14 12:06 0 721
Підставою для громадського обговорення діяльності начальника Летичівського райвідділу міліції стало звернення до очільника обласного управління міліції групи громадських активістів, яких обурила критична публікація в місцевій газеті щодо діяльності керівника.

Представники громади та особового складу попросили обласне керівництво перевірити усі факти, викладені в статтях, та довести до населення результати перевірок.

Начальник УМВС України в Хмельницькій області Олександр Розізнаний розпорядився перевірити не лише інформацію, опубліковану в районній газеті, а й вивчити морально-психологічний клімат у колективі, рейтинг діючого керівника серед підлеглих, опитати громадську думку та перевірити фінансово-господарську діяльність райвідділу, а за тиждень після звернення особисто представив громадськості результати проведеної роботи.

Як показали проведені дослідження, начальник Летичіського райвідділу міліції Олег Назарук користується високим авторитетом серед підлеглих, переважна більшість з яких йому довіряють. Як розповіли представники особового складу, мало хто знає, що їхній керівник відмовився від власної службової квартири, віддавши її молодій родині дільничного інспектора міліції. І це далеко не єдиний його вчинок як порядної людини та хорошого керівника.

Досить добре відгукується про головного районного міліціонера і громадськість. Звичайно, не обійшлося і без незадоволених діяльністю Олега Вікторовича, яких теж уважно вислухали. Представник «Правого сектору» в Летичеві вимагав негайного звільнення очільника районної міліції і призначення на цю посаду когось із місцевих міліціонерів (полковник Назарук прийшов на службу до Летичівського РВ зі Старокостянтинова). Але громада та колектив райвідділу відстояли свого керівника та наполягли на тому, що він повинен продовжувати виконувати свої обов’язки на займаній посаді.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Індійському океані ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ