Кримчанам, які приїхали на Львівщину, хочуть подарувати будинок

Кримчанам, які приїхали на Львівщину, хочуть подарувати будинок

27.03.14 09:00 0 665
Кримчанам, які поселились на Львівщині, жителі Хмельниччини готові подарували житловий будинок.

Про це голові Львівської обласної ради Петрові Колодію повідомили журналісти Нового каналу, інформує прес-служба Львівської облради.

Як зазначається, журналісти водночас закликали керівника обласної ради допомогти їм у пошуку сім’ї кримчан, які б згодились переїхати на Хмельниччину, де їх чекає будинок, подарований місцевою громадою.

«Ми вже розмовляли з одним подружжям, яке, як і багато інших кримчан, приїхало до Львова шукати прихистку. Однак голова сімейства запевнив, що на цей час він та його дружина вже обжились у Львові і збираються бути тут надалі, оскільки вже забезпечені роботою. Відтак, ми звернулись до голови Львівської обласної ради, який власне запросив кримчан на Львівщину, аби допомогти нам у пошуку сім’ї котра б згодилась переїхати на постійне проживання у Кам’янець-Подільський район Хмельницької області», – заявила журналіст Нового каналу Надія Рогозіна.

Зі свого боку, Петро Колодій запевнив, що обов’язково звернеться до жителів Криму, котрі приїхали на Львівщину і хотіли б прийняти цей щирий подарунок громади Хмельниччини. «Всі кримчани, які приїхали на Львівщину, поселені. Однак я усвідомлюю, що з часом для них потрібно буде подбати про постійне місце проживання. І завдяки такій пропозиції, сім’я з Криму отримає власне житло, подароване небайдужими людьми», – відзначив очільник обласної ради.

Журналісти Нового каналу також зазначають, що будинок розташований в одному з сіл Кам’янець-Подільського району, за 40 км від райцентру. Біля будинку є земельна ділянка, яку люди також готові подарувати сім’ї з Криму.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Анексія Криму може ...
Наступна новина: Більше сотні учнів із АР ...

КОМЕНТАРІ