Івано-Франківщина: змінити свідомість учасників дорожнього руху!

Івано-Франківщина: змінити свідомість учасників дорожнього руху!

27.03.14 12:04 0 666
З такою метою прикарпатські ДАІвці спільно із громадськістю провели спільну акцію-рейд по відпрацюванню вулиць міста щодо дотримання водіями правил зупинок та стоянок автотранспорту.

Щоб розвантажити вулиці і привчити водіїв до порядку інспектори ДПС, спільно з активною молоддю розповсюджували попереджувальні листівки-звернення водіям, які залишили свої транспортні засоби на проїжджих частинах дороги.

На разі правоохоронці лише попереджали громадян, але надалі пообіцяли притягувати правопорушників до адміністративної відповідальності.

«Надалі ми будемо виходити з ініціативою до мерії міста для глобального вивчення питань будівництва паркінгів чи стоянок, - каже голова ініціативної групи молодіжного Штабу «Спротив» Руслан Ілюк. - Усі погоджуємося з тим, що водії зобов’язані дотримуватися Правил дорожнього руху і поважати Закон, але для цього потрібно створити умови».

Водії погоджувалися з тим, що потрібно наводити порядок на дорогах, та чемно забирали свої автівки. Однак, варто було від’їхати одному водію після проведення з ним бесіди, як на його місце під’їздили інші автівки.

Правоохоронці кажуть, стихійні паркування транспорту створюють незручності в процесі дорожнього руху, що призводить до утворення заторів та невдоволення серед громадян. Звичайно, це проблема не сьогоднішнього дня, але якщо нічого не робити в плані розвантажень вулиць та перспективи будівництва паркінгів на майбутнє, то ця проблема буде зростати з кожним роком в геометричній прогресії, оскільки кількість транспорту щорічно збільшується. Сьогоднішній рейд покликаний змінити свідомість учасників дорожнього руху, які повинні самі виявляти законослухняність на дорозі.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: міжнародна ...
Наступна новина: Волинські мас-медіа у ІІ ...

КОМЕНТАРІ