Івано-Франківщина: маленька Андріанка хоче жити!

Івано-Франківщина: маленька Андріанка хоче жити!

27.03.14 10:09 0 735
Працівники української міліції завжди відзначалися милосердям, співчуттям до чужої біди. Не раз збирали кошти для лікування своїм колегам та цивільним людям, здавали кров для хворих. їх допомоги потребує маленька Андріанка – донечка інспектора Верховинського РВ УМВС України в Івано-Франківській області лейтенанта міліції Наталії Джелеми.

У серпні минулого року в трирічної дитини виявили страшну хворобу – ембріональну рабдоміоміосаркому G3. З того часу вона разом з батьком, а тепер з матір’ю перебуває на лікуванні в Національному інституті раку, де пройшла вісім курсів хіміотерапії. Дівчинці потрібна термінова операція, яку роблять тільки за кордоном, зокрема в Німеччині. Її вартість – 122 тисячі євро – непосильна для молодого подружжя з Верховини.

«Якщо донечці найближчим часом не зробити операцію, то може статися непоправне, – каже Наталія Джелема, яка зараз перебуває в декретній відпустці по догляду за шестимісячним синочком. – Ми не знаємо, скільки ще сеансів хіміотерапії зможе перенести Андріанка. Коли кажу їй, що мені потрібно поїхати додому, до маленького братика Максимка, вона плаче».

Незважаючи на біду, Наталія тримається мужньо, принаймні не старається видавати свої переживання. Їй потрібні не лише моральна підтримка, але й матеріальна допомога. Наша з вами допомога…

Прохання надсилати зібрані кошти на лікування маленької Андріанки на картковий рахунок у Приватбанку 4149437744675313 її батька Джелеми Олексія Юрійовича.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У неділю у Львові ...

КОМЕНТАРІ