В Івано-Франківській області надвірнянські правоохоронці затримали раніше судимого наркоторгівця

В Івано-Франківській області надвірнянські правоохоронці затримали раніше судимого наркоторгівця

27.03.14 08:05 0 701
Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків спільно з працівниками сектору карного розшуку Надвірнянського районного відділу міліції затримали 29-річного жителя районного центру за збут наркотичних засобів.

Під час санкціонованого обшуку в помешканні чоловіка виявили та вилучили наркотичні засоби «Субітекс», блокноти, де останній він так би мовити «чорну бухгалтерію», записував постійних клієнтів; різного роду предмети для розділу даних наркотичних препаратів, крім того, гроші в сумі 2500 гривень.

Правоохоронці певний час спостерігали та документували протиправну діяльність торгівця. Нічого не підозрюючи, під пильним спостереженням оперативників, молодик збував заборонену до обігу наркотичні засоби. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили, що наркотики останній закупляв в м. Івано-Франківськ та збував в Надвірнянському районі наркозалежним особам. Раніше підозрюваний неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та був судимий за аналогічні злочини. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання Надвірнянського РВ УМВС.

Наразі відносно підозрюваного відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» КК України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна - зазначив начальник Надвірнянського РВ УМВС України в Івано-Франківській області Іван Кавінський.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: Ірина Сех ...
Наступна новина: ЗНО в Криму проводити ...

КОМЕНТАРІ