Львівщина: міжнародна спеціалізована виставка садівництва, виноградарства, та квітникарства «СадВин»

Львівщина: міжнародна спеціалізована виставка садівництва, виноградарства, та квітникарства «СадВин»

27.03.14 12:02 0 727
Міжнародна спеціалізована виставка садівництва, виноградарства, та квітникарства «СадВин», яка відбудеться з 01 по 03 квітня, 2014 року у Виставковому Центрі «КиївЕкспоПлаза» (м. Київ, вул. Салютна 2-Б).

Організатором виставки є Національна академія аграрних наук України та ТОВ СП «Агроінком».

За підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Міжнародна спеціалізована виставка садівництва, виноградарства та квітникарства «СадВин» – це сучасні високоінтенсивні технології садівництва, демонстрація та просування нових сортів плодових та ягідних культур, удосконалення технологій вирощування безвірусного садивного матеріалу, плодів і ягід, розробка технічних засобів по догляду за садами, ягідниками та розсадниками, садової техніки, машин та механізмів для збирання урожаю, створення нових, екологічно безпечних малоенергоємних технологій тривалого зберігання плодів, сучасних технологій і рецептур продуктів оздоровчого призначення підвищеної біологічної цінності на базі лише натуральних, екологічно чистих компонентів тощо.

У виставці приймають участь компаніїї з Німеччини, Польщі провідні українські установи, які займаються питаннями садівництва, садові центри, галузеві організації, провідні вітчизняні та міжнародні аграрні експерти, приватні підприємства, та ін.

Для кожного учасника відкриються можливості зустрітися з науковцями, фахівцями, виробниками і споживачами, укласти нові контракти і розширити ринок збуту. Завдяки виставці клієнти можуть глибше проаналізувати ситуацію в цій галузі та вибудувати правильну стратегію фірми, виходячи з попиту не тільки на місцевому, але й міжнародному ринку. Не пропустіть можливість заявити про себе і про свою продукцію.

За більш детальною інформацією звертайтесь за тел.. 044 593 19 01; e-mail: info@agroinkom.com.ua; http://www.agroinkom.com.ua/ru/.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ