У Львівській області спрощено процедуру переведення студентів з ВНЗ Криму та Севастополя

У Львівській області спрощено процедуру переведення студентів з ВНЗ Криму та Севастополя

27.03.14 10:21 0 704
Міністерство освіти і науки України спростило процедуру переведення студентів з ВНЗ Автономної Республіки Крим та м. Севастополь.

Студент з Криму, який бажає перевестися до вищого навчального закладу в іншому регіоні України, повинен:

- звернутися з письмовою заявою до керівника обраного ним вищого навчального закладу, до якого він бажає перевестися;

- подати свою залікову книжку.

Після ліквідації студентом академічної різниці керівник вищого навчального закладу, до якого здійснюється переведення, видає наказ, згідно з яким студент допускається до відвідування занять. До вищого навчального закладу, в якому студент навчався раніше, скеровується запит щодо одержання поштою його особової справи.

Студенти вищих навчальних закладів Автономної Республіки Крим та м. Севастополя, які навчалися за рахунок коштів державного бюджету, після переведення до ВНЗ в інших регіонах України, продовжують навчатися за рахунок коштів державного бюджету.

У разі відсутності вільних місць, що фінансуються за рахунок коштів державного бюджету, Міністерство рекомендує використовувати вакантні бюджетні місця на інших напрямках (спеціальностях) відповідних курсів навчання. Якщо й таких місць немає, тоді для вирішення питання фінансування додаткового обсягу державного замовлення, керівникам відповідних вищих навчальних закладів рекомендується невідкладно звернутися до Міністерства з відповідним запитом.

Нагадаємо, 124 студенти ВНЗ Криму та Севастополя виявили бажання навчатись на Львівщині. Найбільше зареєструвалось для переведення в Львівський національний університет імені Івана Франка та Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У неділю у Львові ...
Наступна новина: В Луцьку перед депутатами ...

КОМЕНТАРІ