У Львові правоохоронці спалили наркотиків на 750 тисяч гривень

У Львові правоохоронці спалили наркотиків на 750 тисяч гривень

27.03.14 11:09 0 647
Майже 65 кілограмів наркотичних засобів знищили працівники львівської міліції. Вартість вилучених і знищених правоохоронцями наркотиків на «чорному ринку» становить близько 750 тисяч гривень.

26 березня, львівські правоохоронці знищили 65 кілограмів наркотичних засобів серед яких були такі важкі наркотики, як героїн, амфетамін та метадон. Окрім того, було спалено близько 2 кілограми канабісу (марихуани), понад 61 кілограм макової соломки, 62 грами героїну та 10 грам метадону. Не дійшло до «споживачів» 9,5 літрів прекурсорів та 40 кілограм сировини.

Як зазначив т.в.о заступника начальника Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Олексій Душейко, вартість спалених наркотичних засобів становить близько 750 тисяч гривень.

«Наркотичні засоби, психотропні речовини, їх аналоги або прекурсори, які вилучаються у особи, яку підозрюють у вчиненні протиправних дій опечатують, скріплюють печаткою ОВС та відправляють в НДЕКЦ при ГУМВС для проведення відповідних експертиз. Після завершення слідства у кримінальному проваджені суд приймає рішення про знищення наркотичних засобів, яке відбувається за участю комісії», - розповів Олексій Душейко.

Він також відмітив, що востаннє наркотики знищували шляхом спалення у серпні 2013 року. Тоді було вилучено та знищено 66 кілограмів наркотичних засобів.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ