У Чернігові опалювальний сезон завершать на початку квітня

У Чернігові опалювальний сезон завершать на початку квітня

27.03.14 10:32 0 638
У Чернігові опалювальний сезон завершать раніше традиційного терміну. Як повідомив міський голова Олександр Соколов, відповідне рішення прийнято після консультацій з керівниками теплогенеруючих підприємств обласного центру – Чернігівської ТЕЦ ТОВ фірми "ТехНова" та ПАТ "Облтеплокомуненерго".

"Враховуючи температурний режим, схвалено рішення про завершення опалювального сезону у перших числах квітня. Зараз готується відповідне розпорядження міського голови", - сказав О.Соколов. Також керівник міста уточнив, що з 1 квітня буде відключено теплопостачання у школах і всіх установах бюджетної сфери, а з 6 квітня опалювальний сезон завершиться у житловому фонді та дитячих садках Чернігова.

Міський голова назвав це рішення оптимальним, оскільки уже кілька років поспіль через погодні умови опалювальний сезон у місті починається раніше (у перших числах жовтня замість 15 жовтня), тож і завершити його логічно раніше. Гаряче водопостачання у Чернігові зберігається, за винятком термінів профілактичних робіт.

Одразу після завершення опалювального сезону 2013-2014 років теплогенеруючі підприємства та організації міста, що мають на балансі відомчі котельні, розпочнуть підготовку до нового опалювального сезону.

Довідка: Опалювальний сезон 2013-2014 років у Чернігові розпочався з 5 жовтня 2013 року.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хмельниччина: комплекс ...

КОМЕНТАРІ