В Чернігівській області вогнеборці ліквідували пожежу, спричинену дитячими пустощами з вогнем

В Чернігівській області вогнеборці ліквідували пожежу, спричинену дитячими пустощами з вогнем

27.03.14 16:35 0 684
Вогнеборці ліквідували пожежу на території приватного домогосподарства, розташованого по вул. Бунівка у райцентрі Ічня. Повідомлення про загоряння у господарчій споруді надійшло до Служби порятунку «101» 25 березня о 16:00. Через 6 хвилин на місце події прибув черговий караул 12-го державного пожежно-рятувального посту. Вогнеборці о 16:12 локалізували, а о 17:40 остаточно ліквідували пожежу. Завдяки їх оперативним діям не допущено розповсюдження вогню на поруч розташований житловий будинок та врятовано матеріальних цінностей загальною вартістю понад 50 тис. грн. Вогнем частково знищено та пошкоджено дах та перекриття будівлі.

В ході розслідування з'ясувалося, що причиною пожежі послужили пустощі з вогнем двох місцевих 11-річних хлопчиків Жені та Кості, які, скориставшись безконтрольністю дорослих, влаштували в сараї небезпечну гру з сірниками. На щастя діти не постраждали.

У зв’язку з цим, рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до батьків з проханням не залишати дітей без нагляду, контролювати їх розваги та особистим прикладом навчати культурі безпечної поведінки.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівному правоохоронці ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ