У Рівненській області залишено в силі вирок убивці трьох людей

У Рівненській області залишено в силі вирок убивці трьох людей

27.03.14 11:01 0 611
Ухвалою Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ залишено в силі вирок суду присяжних Рокитнівського району, яким до довічного позбавлення волі з конфіскацією майна засуджено 24-річного мешканця Закарпатської області за умисне убивство трьох людей, а касаційну скаргу засудженого – без задоволення.

Нагадаємо, досудовим і судовим слідством доведено, що вказаний громадянин у березні 2013 року у селі Рокитне вчинив розбійний напад з проникненням у приватне помешкання і заподіяв численні тяжкі тілесні ушкодження 78–річному господарю, його дружині та дочці, від яких останні померли на місці. З будинку чоловік викрав близько 12 тисяч гривень, після чого з місця злочину втік у Закарпатську область, де був затриманий правоохоронцями.

Як повідомила начальник відділу організації участі прокурорів у кримінальному провадженні в суді прокуратури Рівненської області Оксана Федорова, розгляд кримінального провадження відбувся у суді першої інстанції за участі присяжних відповідно до положень Кримінального процесуального кодексу України. В судовому засіданні вину вбивці повністю доведено. Зважаючи на жорстокість та зухвалість вчиненого злочину, державні обвинувачі прокуратури орієнтували суд призначити підсудному міру покарання у виді довічного позбавлення волі. Така позиція була підтримана присяжними, судами апеляційної та касаційної інстанцій.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковинці і понині ...
Наступна новина: Про злісних неплатників до ...

КОМЕНТАРІ