Рівненщина: на Млинівщині застільний конфлікт закінчився смертю чоловіка

Рівненщина: на Млинівщині застільний конфлікт закінчився смертю чоловіка

27.03.14 09:35 0 739
Зранку 26 березня до Млинівського райвідділу міліції зателефонувала мешканка району Марія та повідомила, що у сусідній оселі на підлозі біля відчинених вхідних дверей непорушно лежить господар будинку 47-річний Олександр, на голові якого вона помітила кров. З’ясовувати суть справи на місце пригоди вирушила слідчо-оперативна група.

Чоловіка без ознак життя міліціонери виявили там, де розповіла заявниця – у коридорі, що в даній оселі слугує одночасно й кухнею.

— Зі свідчень дружини померлого, 42-річної Любові, стало відомо, що напередодні ввечері до них додому прийшли 35-річний Олександр та 32-річний Володимир із сусіднього села, — зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Млинівського РВ Сергій Волков.

Чоловіки навідались до Олександра вибачатись, так як кілька днів тому між ними виникла суперечка. Для результативнішого перемир’я принесли із собою горілку. Подружжя та їх гості разом розпили спиртне. І коли хміль зробив свою справу, зародився новий конфлікт.

— Я, Володимир та Олександр почали битись. Що й до чого було по порядку, я не пам’ятаю, бо випив немало алкоголю, — описує нічні події Олександр. — Після того, як бійка припинилась, Саша ще ходив по хаті, а потім ми заснули. Зранку мене розбудив Володя, показував на Сашка, який вже був неживий. Після цього ми поїхали підводою додому.

— Тіло померлого направлено для дослідження та встановлення причини смерті до моргу Млинівської центральної районної лікарні, — додав Сергій Волков, — триває слідство.

Олеся БОНДАРЕЦЬ,

Млинівський РВ (із обслуговування Демидівського та

Млинівського районів) УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині в ...
Наступна новина: На Закарпатті спільна ...

КОМЕНТАРІ