В Тернополі сергій Надал зустрівся з ініціативною групою автомобілістів, які блокують митницю

В Тернополі сергій Надал зустрівся з ініціативною групою автомобілістів, які блокують митницю

27.03.14 08:08 0 765
Міський голова Тернополя Сергій Надал зустрівся з ініціативною групою автомобілістів, які декілька днів поспіль блокують роботу тернопільської митниці.

Активісти занепокоєні скороченням поступлення коштів в Державний бюджет від митного оформлення автомобілів протягом останніх восьми місяців і як наслідок зменшення надходжень до бюджету міста від збору за першу реєстрацію транспортного засобу. Також автомобілісти вимагають відмінити сплату екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів та акцизний податок за переобладнаний транспортний засіб.

За результатами зустрічі, міський голова Тернополя Сергій Надал направив звернення до голови Верховної Ради України Олександра Турчинова та Прем’єр-міністру України Арсенія Яценюка з проханням розглянути в найкоротші терміни пропозиції автомобілістів.

Надаємо текст звернення повністю:

Голові Верховної Ради України

вул. Михайла Грушевського, 5,

м. Київ, 01008

Турчинову Олександру Валентиновичу

Прем’єр-міністру України

Кабінет Міністрів України

вул. Грушевського, 12

м. Київ

Яценюку Арсенію Петровичу

ЗВЕРНЕННЯ

Враховуючи спільне звернення до Тернопільської міської ради групи автопідприємців, автомобілістів міста та членів громадської організації «Автомайдан Тернопіль», які занепокоєні скороченням поступлення коштів в Державний бюджет від митного оформлення автомобілів протягом останніх восьми місяців і як наслідок зменшення надходжень до бюджету міста від збору за першу реєстрацію транспортного засобу направляємо Вам наступні пропозиції:

1. Відмінити сплату екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів;

2. Відмінити проведення обов’язкової сертифікації транспортних засобів за товарними позиціями 8701-8707, 8711, 8716 згідно з УКТ ЗЕД, які підлягають державній реєстрації ввезених на митну територію України для вільного обігу;

3. Відмінити акцизний податок за переобладнаний транспортний засіб.

Враховуючи блокування громадськими активістами роботи митниць восьми областей заходу та центру України просимо розглянути дане звернення першочергово.

З повагою,

Міський голова Сергій Надал

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: На Хмельниччині вміння ...

КОМЕНТАРІ