На Тернопіллі оптимізація людських ресурсів – першочергова задача Укравтодору в рамках реформування галузі

На Тернопіллі оптимізація людських ресурсів – першочергова задача Укравтодору в рамках реформування галузі

27.03.14 09:21 0 858
Для того, щоб підвищити ефективність райавтодорів та облавтодорів необхідно скоротити адміністративно-господарський персонал та збільшити кількість працівників, які фактично виконують роботи на автомобільних дорогах. Таку заяву зробив Голова Державного агентства автомобільних доріг України Олександр Малін.

На його думку, шня структура дорожньої галузі – затратна та нежиттєздатна. Зокрема ПАТ ДАК «Автомобільні дороги України» – це розгалужений та задержавлений рудиментарний спадок, що лишився з часів Радянського Союзу, втративши свою ефективність з початком ринкової економіки.

«Оптимізація людських ресурсів – це лише перший етап реструктуризації дорожнього господарства. Наступним кроком стане відкриття нового ринку робіт та послуг з експлуатаційного утримання та ремонту автомобільних доріг державної форми власності», – зазначив він.

За його словами, виконавці зазначених робіт і послуг мають визначатися серед приватних дорожніх компаній на конкурентній основі в ході відкритих торгів і тендерів.

«Впевнений, майбутнє – за максимальним роздержавленням систем управління, й ринкова конкуренція надасть нам змогу не лише значно підвищити своєчасність та якість дорожніх робіт, а й зменшити їх собівартість», – підкреслив він.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Сергій Григоренко – ...
Наступна новина: Львівщина: на стаціонарному ...

КОМЕНТАРІ