Міліція та активісти - на варті правопорядку в Тернополі

Міліція та активісти - на варті правопорядку в Тернополі

27.03.14 11:20 0 651
У Тернополі спільні патрулі міліції та активістів продовжують стежити за порядком. В Українському домі «Перемога» відбувся черговий інструктаж правоохоронців та громадських помічників, які заступили на нічне піше патрулювання міста.

На патрулювання вулицями Тернопільщини вийшли співробітники Управління Державної служби охорони, ДАІ та патрульно-постова служба, з числа представників громадського формування – «Охорона порядку», автомайданівці та інші активісти.

«У нас справді є домовленість з міліцією про те, що спільно патрулюватимемо місто. Ми знайшли спільну мову і готові й надалі допомагати правоохоронцям у забезпеченні порядку нашого міста», - зазначив представник автомайдану Максим.

Патрульними нарядами Управління Державної служби охорони при УМВС України Тернопільської області та автомайданівцями здійснювалась профілактика, спрямована на недопущення адміністративних чи кримінальних правопорушень. Особлива увага зверталась на охорону громадського порядку, аби на вулицях міста було спокійно та безпечно. Задля цього відбувалася перевірка документів підозрілих осіб щодо недопущення на території області дій диверсійно-розвідувальних груп та наявності у них нелегальної зброї.

Управління Державної служби охорони міста Тернополя висловлює щиру подяку за спільну працю задля забезпечення збереження громадського порядку та законності.

УДСО при УМВСУ

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ