Тернополянина, який вчиняв крадіжки на робочому місці, викрили міліціонери

Тернополянина, який вчиняв крадіжки на робочому місці, викрили міліціонери

27.03.14 16:23 0 705
Не встиг 20-річний тернополянин влаштуватися на роботу в один із закладів громадського харчування, як почав вчиняти крадіжки. Поцупив два мобільних телефони: один - у колеги по роботі, інший – у відвідувача.

Із заявою про крадіжку до співробітників Тернопільського міськвідділу міліції звернулася 23-річна тернополянка, яка працює офіціанткою в піцерії. Дівчина повідомила, що на роботі невідомий поцупив у неї мобільний телефон. Правоохоронці швидко встановили особу зловмисника. Допомогла їм у цьому камера відеоспостереження. Причетним до протиправного виявився новий працівник закладу – 20-річний тернополянин. Міліціонери вилучили у нього чужий мобільний телефон.

Згодом з’ясувалося, що молодик скоїв ще одну крадіжку – поцупив мобільний телефон у відвідувача. Засіб телефонного зв’язку продав за кругленьку суму.

Межу закону 20-річний тернополянин переступає не вперше. Зараз у суді розглядається справа про крадіжку, де він - головний підозрюваний.

Наразі за фактами крадіжок мобільних телефонів відкриті кримінальні провадження. Дії підозрюваного слідчі кваліфікують частиною 2 статті 185 (крадіжка, вчинена повторно). Триває досудове розслідування.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ