Керівництво буковинської міліції взяло участь у засіданні колегії прокуратури області

Керівництво буковинської міліції взяло участь у засіданні колегії прокуратури області

28.03.14 15:10 0 661
Відбулося розширене засідання колегії прокуратури Чернівецької області, у ході якого обговорювали стан прокурорського нагляду та дотримання вимог Положення про порядок ведення Єдиного реєстру досудового розслідування.

У засіданні колегії також взяли участь начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко, перший заступник начальника УМВС – начальник слідчого управління Валентин Сухар, керівники районних відділів міліції та заступники слідчих відділень.

Упродовж 2013 року слідчими органів внутрішніх справ області направлено до суду 2269 кримінальних проваджень щодо скоєних 4470 злочинів.

Значно збільшилось навантаження на слідчих. У середньому на одного слідчого припадає 149 проваджень, тоді як в умовах роботи за Кримінально-процесуального кодексу України в редакції 1960 року, кожним слідчим впродовж року розслідувалось 57 кримінальних справ.

У своєму виступі Валентин Сухар зазначив, що органи досудового розслідування швидко адаптувалися до роботи в умовах нового кримінального процесуального кодексу та не допустили зниження ефективності розслідування кримінальних проваджень. Разом з тим, відмітив, що в діяльності слідчих підрозділах УМВС області залишаються деякі недоліки над виправленням яких будуть вподальшому працювати.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: За круглим столом ...

КОМЕНТАРІ