У Чернівцях умовно засуджений молодик пограбував дівчину

У Чернівцях умовно засуджений молодик пограбував дівчину

28.03.14 11:54 0 697
28-річний зловмисник зірвав зі студентки золотий ланцюжок та два кулони.

Дівчина саме поверталася із навчання додому. Назустріч дорогою їй йшов молодий чоловік. Як розповіла потерпіла, жодної підозри він у неї не викликав, виглядав цілком пристойно.

Коли майбутня потерпіла та зловмисник практично зрівнялися, хлопець несподівано накинувся на дівчину. В останньої була розстібнута куртка, тож молодик без проблем зірвав у неї з шиї ланцюжок, - повідомив начальник Першотравневого райвідділу УМВС України в Чернівецькій області Сергій Ратушенко. Щоправда, здобич потрапили до рук зловмисника не повністю – лише менша частина ланцюжка та два кулони, а більша частина прикраси залишилася у дівчини.

Вжитими заходами співробітники сектору карного розшуку Першотравневого райвідділу встановили особу зловмисника. Ним виявився 28-річний чернівчанин, який наразі умовно відбуває покарання за скоєння аналогічного злочину у 2012 році.

За даним фактом молодику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ