Ласкаво просимо до Луцька!

Ласкаво просимо до Луцька!

28.03.14 12:40 0 741
26 березня відбулося відкриття 20-ї міжнародної туристичної виставки «UITT/Подорожі та туризм 2014», на якій вперше представлено місто Луцьк. Виставка, що проходитиме у Києві протягом 26-28 березня 2014, ознайомлює відвідувачів (туристичні фірми, потенційних туристів, представників туристичного бізнесу) із новинками та трендами туристичного сезону 2014 року, туристичними можливостями міст/регіонів/країн, допомагає у плануванні подорожей та формуванні туристичних маршрутів/продуктів.

Місто Луцьк у Києві представляють начальник відділу розвитку туризму управління туризму та промоції міста Луцької міської ради Катерина Теліпська, директор КП «Центр туристичної інформації та послуг» Ольга Лактіонова та голова Братства бджолярів Землі Волинської Володимир Дмитрук. А Луцький кликун (член волонтерського клубу Центру туристичної інформації та послуг Артур Альошин) закликає усіх відвідувачів до луцького стенду, щоб зацікавити їх приїхати до Луцька та Волині.

Завітавши на стенд «ЛУЦЬК. Приємне відкриття!», кожен відвідувач дізнається про видатну дату, що святкує місто цього року, 585-у річницю з’їзду європейських монархів, скуштує справжній князівський диво-напій – питний мед (волинський регіональний продукт), дізнається більше інформації про Луцьк та Волинь, отримає роздатковий матеріал (буклети, брошури, календар подій міста Луцька на 2014 рік, інформаційні матеріали партнерів) для подальшого використання у плануванні своєї подорожі до Волинського краю. А для того, щоб поринути в епоху Середньовіччя, стати свідком славнозвісного Луцького з’їзду 1429 року, слід завітати до Луцька в кінці червня на фестиваль «Ніч у Луцькому замку».

Партнерами міста Луцька у виставці є рекреаційний комплекс «Срібні лелеки», ПП «Нові мандри», рекреаційний комплекс «Рестпарк», Санаторій матері та дитини «Пролісок» та ПАТ «Едельвіка».

Довідка. UITT — це традиційне щорічне місце зустрічі туристичних операторів, авіакомпаній, тур агентств, національних і регіональних туристичних комітетів, страхових компаній, готельних та курортних комплексів. Виставка розкриває весь спектр туристичних послуг, починаючи з організації туристичних подорожей різними країнами світу, і закінчуючи послугами з авіаперевезень, продажем залізничних білетів, розміщенням та бронюванням готелів, організацією конференцій, семінарів, івент-турів тощо.

Туристична виставка UITT є членом Всесвітньої асоціації виставкової індустрії UFI, Всесвітньої туристичної організації UNWTO, Туристичної Асоціації Центральноєвропейських країн CECTA, Азіатсько-Тихоокеанської туристичної асоціації РАТА.

Згідно аналітичного звіту UITT-2013 у виставці прийняли участь 724 учасника із 61 країни світу та було 22470 відвідувачів виставки.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: За рік через отруєне ...

КОМЕНТАРІ