У другому виді обласної спартакіади лучани знову перші

У другому виді обласної спартакіади лучани знову перші

28.03.14 15:32 0 753
22 березня в м.Луцьку на базі обласної ДЮСШ «Колос» відбувся чемпіонат області з дзюдо серед юнаків та дівчат 1999-2001 років народження за програмою обласної спартакіади «Волинь спортивна - 2014». Це був другий вид обласного комплексного заходу, в якому брала участь збірна команда міста. До складу збірної команди міста увійшли вихованці обласної ДЮСШ «Колос» (тренери Олександр Іщук, Олег Сакір), ОДЮСШ «Юний динамівець» (тренер Анатолій Пивоварук) і Луцької ДЮСШ № 2 (Галина Плотнікова).

До обласного центру, щоб поборотися за нагороди прибули 92 юнаки і 43 дівчини з різних куточків Волинської області.

Вдало провели поєдинки Луцькі спортсмени. В одинадцяти вагових категоріях Луцькі юнаки вибороли п’ять перших, шість других і шість третіх місць. Переможцями спартакіадних змагань стали: Павло Юрчук (ДЮСШ № 2, 50 кг), Станіслав Хомов (ОДЮСШ «Колос», 55 кг), Ілля Жевнєров (ОДЮСШ «Колос», 66 кг), Вадим Путінцев (ОДЮСШ «Колос», 73 кг), Микола Субтельний (ОДЮСШ «Колос», +81 кг).

Луцькі дівчата також не пасли задніх. Вони тричі були першими і по одному разу другими і третіми. Перемогли у своїх вагових категоріях вихованки ДЮСШ № 2 - Орислава Філюк (36 кг), Яна Логвинюк (52 кг) і Каріна Саркісян (52 кг).

В загальнокомандному заліку команда міста Луцька стала переможцем обласної спартакіади «Волинь спортивна - 2014» з боротьби дзюдо, підтримавши переможний почин Луцьких спортсменів з греко-римської боротьби. Другою стала команда Любомльського району, а третє місце у команди Іваничівського району.

Переможці та призери чемпіонату нагороджені дипломами та медалями від організаторів змагань.

Вітаємо наших спортсменів і їх наставників з перемогою і зичимо їм нових спортивних досягнень.

Наступними змаганнями в рамках обласної спартакіади «Волинь спортивна – 2014, в яких братимуть участь збірні команди міста стануть змагання з боксу, які пройдуть 28 березня у м.Володимир Волинський і з тенісу настільного, які будуть проведені у Луцьку на базі ДЮСШ № 2.

Бажаємо нашим юним боксерам і тенісистам лише перемог.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернополяни виграли ...
Наступна новина: У Чернігові готуються до ...

КОМЕНТАРІ